Home » Omroepen » Omroep Brabant » Man (19) dreigt willekeurig iemand ‘kapot te steken’ en agenten een kogel door de kop te schieten


Man (19) dreigt willekeurig iemand ‘kapot te steken’ en agenten een kogel door de kop te schieten

24 oktober 2020 Omroep Brabant

Een 19-jarige Bredanaar is vrijdagnacht aangehouden nadat hij aan bekenden had hij laten weten ‘een willekeurig iemand kapot te willen steken’. Agenten die hem vervolgens wilden aanspreken, kregen te horen dat ze ‘een kogel door de kop zouden krijgen’.

Agenten werden rond halfeen ’s nachts gewaarschuwd dat deze verwarde man in de buurt van de Ginnekenweg liep. Hij zou niet alleen iemand willen neersteken, maar ook zichzelf iets aan willen doen.

Schelden en spugen
Toen de agenten onderweg waren, kregen ze te horen dat de man het huis van een vriend was binnengegaan. Toen ze daar voor de deur stonden, kwam de verdachte naar buiten. Het gesprek tussen hem en de agenten verliep in eerste instantie rustig, maar al snel begon hij hen te beledigen. Vervolgens liep hij weer naar binnen en riep hij naar de agenten dat ze een kogel door hun kop zouden krijgen.

Agenten hebben de man in de hal aangehouden en meegenomen. Terwijl hij naar het cellencomplex werd gebracht, bleef hij schelden en spugen. Hij is vastgezet.

Lees meer..